KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Kümperli İlkokulu

Kümperli İlkokulu

Adres
KÜMPERLİ MAH. SALMANLAR KÜME EVLERİ NO: 85 İÇ KAPI NO: 1 ONİKİŞUBAT / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Amacı olan,katılımcı,demokratik ve insan haklarına saygılı,bilimsel düşünen,eleştireye ve değişime açık,öğrenmeye istekli,çalışmalarını bir plan doğrultusunda yürütebilen,kendisiyle barışık,ailesi ve çevresiyle uyumlu,olumlu davranışlarıyla çevresine örnek olabilen,girişimci,hoşgörülü ve sağlıklı bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerin;bireysel farklılıklarını göz önüne alarak,kendine güvenen,çevresine saygılı,dürüst,milli değerlere bağlı,özgür düşünebilen,özgür düşünebilen,eğitim sürecinde katılımcı,belirli bir amacı olan ve geleceğe güvenle bakan bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamaktır.
Öğretim Şekli :tam gün eğitim öğretim
katı yakıt kalorifer.
ÖZEL ARAÇLARLA YAPILMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
2013-2014 eğitim öğretim yılında yeni ve modern binasında eğitim- öğretime başlamıştır.